Dogovoreno, upoznajte novi klub Galatasaraj Siti!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovoreno, upoznajte novi klub "Galatasaraj Siti"!

Juče je postignut dogovor, za turskog velikana ovo je pojas za spasavanje...

Izgleda da su Turci postigli dogovor, ili kako je predsednik Galatasaraja Nustafa Čengiz izjavio "Harijetu" da će videti novi klub "Galatasaraj - Siti". Jasno, neće se tako zvati, ali to je suština dogovora.

On je boravio u Engleskoj i postigao dogovor sa "Građanima" koji će svoje igrače, koji nisu u prvom planu slati u turskog velikana na pozajmicu.

Za Galatasaraj koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u nevolji zbog FFP i ne može da kupuje igrače, ovo je pojas za spasavanje, sa druge strane Siti može da pošalje igrače u jaku ligu, i plus da nađe klub koji će plaćati njihova primanja.

Pa ko bi prvi mogao da ode već ove zime u Istanbul?

Pominje se kao gotovo siguran odlazak Mangale u Galatu, a istim putem bi moglo da krene još par mlađih igrača, recimo Marlos Moreno koji je u Flamengu do poslednjeg kalendarskog dana 2018.

Siti ima na pozajmici nekoliko igrača u Đironi, čiji je jedan od vlasnika Pere Gvardiola menadžer i Pepov rođeni brat...

🗞️ "Galatasaray City!"

Galatasaray president Mustafa Cengiz returned from England with good news, having received a positive response from Manchester City about a partnership that will include loans for players without a spot in Pep Guardiola's first-team squad. [Hurriyet] pic.twitter.com/ahmQaEIs1X

— City Watch (@City_Watch) 14. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.