Dobro da niko nije teže povređen, grubosti i poraz Liverpula! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro da niko nije teže povređen, grubosti i poraz Liverpula! (video)

Jirgen Klop je suzdržavao bes na "Fenvej Parku", na kraju rezultat u drugom planu, ali ovo nije bila prijateljska utakmica.

Da li je Sevilja preozbiljno shvatila duel sa prvakom Evrope, ili je nešto drugo u pitanju, tek Andalužani su prednjačili u teškim startovima, Liverpul odgovorio, pa je meč prošao u nekarakterističbnoj tenziji za ove letnje provere.

Igrano je u Bostonu, posle meča sa Dortmundom, Redsi su izgubili još jedan duel na američkoj turneji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Poveli su golom Origija koji je završio akciju Vudburna i Aleksandera-Arnolda i pogodio ugao mreže Serđa Rika.

Ipak, posle loše izbračene lopte Neta Filipsa, prekaljeni Nolito je poravnao rezultat.

Horor u finišu Joris Ganjon je brutalno startovao na 18-godišnjeg Larućija, odmah dobio crveni karton. Stvorila se gužva, Milner je nakon meča rekao da je start bio sramotan, a Klop da je njegov igrač imao sreće da ne doživi težu povredu.

Svi su jedva čekali da se meč završi, a Alehandro Poco mladi španski reprezentativac koji se vratio sa pozajmice iz Granade je u nadoknadi postigao gol za konačnih 2:1 za Sevilju.

Absolutely dreadful this.  pic.twitter.com/4AhlXOrpnh

— Anfield HQ (@AnfieldHQ) 21. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.