Dobri stari Inter, Kinezi besni, svlačionica protiv trenera, nema Ikardi kišobrana...

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 10:44

Dobri stari Inter, Kinezi besni, svlačionica protiv trenera, nema "Ikardi" kišobrana...

Već viđeno kad je Inter u pitanju, deo igrača nezadovoljan i vlasnici imaju šta da kažu...

Novi problemi u Interu, današnja "Gazeta delo Sport" piše da je jedan deo igrača nezadovoljan, da im je već jasno da ih je trener otpisao, pa nema ni žara, ni volje da se bore.

Manje više se zna da Konte ne želi Godina, Biragija, Galjardinija, Asamou, Vesina koji je zimus imao ponude, ali da je i Škrinjar sada na prodaju u slučaju dobre ponude jer igra slabije u 3-5-2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sistemu.

To je izazvao revolt kod igrača, oni smatraju da im cena pada, da će teže naći angažman zbog ponašanja trenera, ali i kluba posle nastavka sezone.

I klub je zabrinut, uložili su 150 miliona, pisali smo, kineski vlasnici ne vide da je Konte unapredio Inter u odnosu na prethodnika Spaletija, četvrti je na tabeli, ima još šansu u LE, ali ovakav Inter će teško napraviti nešto u Evropi.

Navijači su podeljeni, problem je i prošlost Kontea, ali više od svega što njega prati glas da ne ume da odabere igrače i da je često grešio i u Juventusu.

Toga se i klub plaši, novih velikih ulaganja koja bi mogla da završe loše, Konte je i tvrdoglav, javna je tajna da nije želeo Eriksena i sada uz Tonalija traži i iskusnog vezistu nekog poput Vidala. Sa Barelom, Sensijem, Brozovićem, dovođenje još dvojice skupih vezista je novo opterećenje.

Kupljen je Hakimi, Palmijeri je sledeća meta, a ako ode Lautaro i Sančez se vrati u Junajted što je izvesno, Konte traži još dva napadača.

Ni to nije sve, potreban mu je i štoper ili dva koji će se uklopiti u 3-5-2, već sama činjenica da klub ponovo treba da potroši ogroman novac čini mnoge nervoznim. Naravno, Lautaro i Škrinjar bi uneli veliki novac u kasu, ali teško da Inter može da privuče bolje igrače od njih dvojice, što opet stvara problem.

Mozes, Borha Valero takođe odlaze, niko od igrača na pozajmicama se neće vratiti, ali sudbinu Naingolana, Perišića, Lazara, Žoao Marija da pomenemo one poznatije tek treba rešiti, klubovi za koje su igrali hoće da produže pozajmice, ali ne i da ih otkupe...

Sve u svemu, svlačionica ponovo stvara probleme, dosta je nezadovoljnih, a neki komentatori smatraju da ovoga puta nema kišobrana kakav je bio Maurito Ikardi...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.