Dobre vesti i za Vlahovića – posle 10 meseci se vraća dobro poznati saigrač

Izvor: B92, 28.Sep.2022, 10:49

Dobre vesti i za Vlahovića – posle 10 meseci se vraća dobro poznati saigrač

Fudbaler Juventusa Federiko Kjeza trebalo bi za 10 dana da se vrati na teren, posle oporavka od povrede kolena, prenose italijanski mediji.

Kjeza je povredio koleno početkom godine na meču Serije A protiv Rome (4:3).

On je potom operisan, a italijanski mediji navode da proces oporavka Kijeze ide bolje od očekivanog.

Fudbaler Juventusa će se uskoro priključiti treninzima prvog tima torinskog kluba.

On bi mogao da bude u timu Juventusa na derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meču protiv Milana, koji je na programu osmog oktobra.

Ovo je dobra vest i za Dušana Vlahovića, koji nije postigao gol od 31. avgusta, a upravo je sa Kjezom dobro sarađivao u Fiorentini.

Njih dvojica su za "ljubičaste" igrali zajedno u periodu od 2018. do 2020. godine.

Italijanski mediji navode da se i Pol Pogba uspešno oporavlja posle povrede kolena koju je zaradio pre dva meseca na predsezonskim pripremama u SAD. Francuski fudbaler bi mogao da bude spreman za utakmicu petog kola grupe H Lige šampiona između Benfike i Juventusa, koja će biti odigrana 25. oktobra u Lisabonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.