Dobra kupovina? - Nejmar propustio polovinu utakmica!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra kupovina? - Nejmar propustio polovinu utakmica!

Ne baš što očekujete od najskupljeg igrača sveta.

PSŽ je nastavio maksimalni niz u Ligi šampiona, sinoć su Mbape i Ikardi razbili belgijski Klub Briž sa 5:0. Parižani imaju devet bodova uz gol razliku 9:0, očekuje se da već u narednom kolu protiv Belgijanaca osiguraju plasman u narednu fazu takmičenja.

Kao i mnogo puta u prošlosti ni sinoć nismo videli Nejmara na terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Brazilac je propustio gostovanje, kao i prethodni duel u Ligi 1 u Nici. Razlog je povreda mišića koju je zadobio tokom internacionalne pauze kada je već posle jedanaest minuta morao da napusti meč Brazil - Nigerija. Sinoćnji meč je bio meč broj 63 koji ofanzivac propušta zbog suspenzije ili povrede.

Tako da je sada broj propuštenih i broj odigranih utakmica izjednačen i stoji na koti 63, narednog vikenda ćemo saznati koji broj će prevagnuti. Svakako ne nešto što očekujete od igrača u kojeg ste uložili 222 miliona evra, a koji je početkom nedelje izgubio svoje mesto u konkurenciji za Zlatnu loptu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.