Đurovskog ne zanima derbi Omladinske lige, uzeo sve igrače koji mu trebaju (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurovskog ne zanima derbi Omladinske lige, uzeo sve igrače koji mu trebaju (video)

Dva derbija između Partizana i Zvezde u mlađim kategorijama sutra će biti uvertira za poslednje kolo u seniorskoj Superligi.

I u omladinskoj i u kadetskoj konkurenciji Partizan će sutra biti domaćin Crvenoj zvezdi. Ipak, crveno-beli izgleda ne pridaju mnogo značaja derbiju Omladinske lige koji je na programu od 13 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
''Za vikend se igra derbi u omlainskoj ligi, ali pošto je pitanje šampiona rešeno, on nema rezultatski značaj. Tako prioritet ima prvi tim i zato imam sve mlade igrače koji treniraju sa nama na raspolaganju'', objasnio je danas trener prvog tima Zvezde Boško Đurovski.

Ali, zato je u Kadetskoj ligi mnogo uzbudljivije, sutrašnji derbi između Zvezde i Partizana će najverovatnije rešiti pitanje šampiona (10:00h), a trener kadeta crveno-belih Nikola Puača poručio je da njegov tim uvek ide na pobedu i da će tako biti i sutra u ''Zemunelu''.

U novoj epizodi Zvezda TV-a, Puača je istakao i da je možda dobro da se njegovi igrači već u ovom uzrastu navikavaju na protisak koji donosi igranje u velikom klubu, poput Crvene zvezde.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Konačno je neko ukrotio Lavove, derbi sezone pripao Apatinu!

Izvor: 025info.rs, 20.Maj.2017

U derbiju 24. kola Druge rukometne lige Srbije - grupa Sever apatinski rukometaši savladali su na svom parketu lidera šampionata ekipu Lavova iz Bačke Palanke rezultatom 24:23 (11:11) i na taj način im naneli prvi poraz u ovoj sezoni. U meču bez rezultatskog značaja, gde su oba tima tri kola...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.