Đuričin: Hoćemo u Evropu? Prvo da pobedimo Radnički

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričin: Hoćemo u Evropu? Prvo da pobedimo Radnički

Fudbaler Vojvodine Ognjen Đuričin rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Radničkog mora ići na pobedu pošto se oba tima bore za Evropu.

"Protiv Radničkog moramo ići na pobedu, jer to nam je jedan od glavnih konkurenata u borbi za Evropu. Ako njih pobedimo, bićemo mnogo bliži ostvarenju glavnog cilja koji smo zacrtali za ovu sezonu i zato nam je jako važno da dođemo do trijumfa", rekao je Đuričin, prenosi klub.

U 23. kolu Super lige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Radničkog iz Niša.



"Na prošloj utakmici protiv Crvene zvezde, u našoj igri je bilo i dobrih i loših stvari. Doduše, više je bilo onih loših, ali to smo ostavili iza sebe. Atmosfera u timu je odlična i, osim Gemovića i đurića koji će pauzirati zbog kartona, svi ostali su spremni za meč",
rekao je Đuričin.

Pre dva dana, ekipu Radničkog je napustio trener Milorad Kosanović, a umesto njega, brigu o prvom timu preuzeo je bivši trener Vojvodine Radoslav Batak.

"Radnički je promenio tim tokom zime i doveo nekoliko dobrih igrača. Samim tim, moramo da ih respektujemo, kao i svakog drugog, ali ne smemo menjati naše ambicije. Vidim da su pred našu utakmicu promenili i trenera, pošto je umesto Kosanovića došao Radoslav Batak, pa ćemo videti kako će to uticati na njih", rekao je Đuričin.

Utakmica između Vojvodine i Radničkog igra se u sredu od 18.00 na "Karađorđu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.