Đuričić: Asistencije su tu, na redu su golovi

Izvor: N1 televizija, 17.Apr.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričić: Asistencije su tu, na redu su golovi

Srpski fudbaler Filip Đuričić ponovo je blistao u dresu Beneventa, ovaj putu meču sa Sasuolom u gostima koji je završen rezultatom 2:2.

Đuričić je zabeležio magičnu asistenciju za Dijabatea za vodeći gol Beneventa i prema izveštajima italijanskih medija, bio je najbolji igrač utakmice.

Igrao se 22. minut kada je Đuričić uočio Šeika Dijabatea kako ulazi u prostor, da bi zatim, bez gledanja, savršeno petom pronašao reprezentativca Malija, koji je asistenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ulepšao prelepim lob udarcem. Sasuolo je zatim preokrenuo golovima Politana, da bi Dijabate u 73. minutu postavio konačan rezultat.

Srpski fudbaler, koji igra na pozajmici iz Sampdorije, diktirao je tempo igre i pokazao koliko je važan timski igrač. Đuričić je takođe poslao i dobru loptu za Ijemelu, koji tu priliku nije iskoristio. 26-godišnji ofanzivni vezista je imao i jedan pokušaj u 37. minutu, ali Konsilji je ostao nesavladan.

Đuričić je tako nastavio sa konstantnim partijama za ekipu koju vodi Roberto De Zerbi i gde se ustalio kao jedan od najvažnijih igrača. Ipak, srpski fudbaler kaže da na nešto još uvek čeka.

-Zadovoljan sam partijama, ali mi nedostaje samo jedna stvar - gol. Imao sam nekoliko šansi da zatresem mrežu i nadam se da će se to ostvariti u nekoj od narednih utakmica. Dijabate je izuzetan igrač sa kojim sjajno sarađujem. Konačno dajemo makar dva gola po utakmici i mislim da je to sjajna stvar za tim. De Zerbi i Benevento su mi pružili šansu da ponovo oživim i zahvalan sam im na tome - rekao je Đuričić.

Novu priliku za taj prvi gol u dresu Beneventa, Đuričić će imati u sredu, 18. aprila, protiv Atalante od 18 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.