Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 16:30

Đumi pred gostovanje Zvezdi: Vasiljević ne može da brani, Kerkez tek za Mladost

„Ukoliko izgubimo, nismo mnogo izgubili“, kaže trener Napretka

Gde je stao u završnici prethodnog prvenstva, kad je serijom pobeda osigurao opstanak, nastavio je Napredak na početku novog. U prva tri kola ostvario je dve pobede, jedini put kad je poražen dao je dva gola Radničkom u Nišu, pa se učinak može smatrati zadovoljavajućim.

Pred Kruševljanima je sad najveći izazov. Gostovanje Crvenoj zvezdi na stadionu „Rajko Mitić“.

Učinićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sve da odigramo maksimalno dobro. Ukoliko izgubimo, nismo mnogo izgubili“, pomalo filozofski će Milan Đuričić.

Šef stručnog štaba Čarapana pojasnio je da se suočava sa teškom kadrovskom situacijom.

Sad ne može da brani golman Vasiljević, pozajmljen iz Crvene zvezde i takav je dogovor klubova. Kerkez je na putu oporavka i verovatno će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Možda je mogao na teren i sad, ali bi rizik bio prevelik. Nedostaju nam i dalje Pantić, Milovanović i Stevanović, ali očekujem da se vrati Mršić i tu bismo malo više dobili na skoku“.

Napredak je izgubio poslednja četiri meča na Zvezdinom stadionu, međutim, nadu u podvig niko mu ne može oduzeti.

Imamo utakmicu u kojoj treba da se izmerimo i u jednoj lepoj atmosferi se predstavimo na najbolji način. Verujem da će tako biti“, dodao je popularni Đumi.

Štoper Jovan Marinković deli stav trenera.

O aktuelnom šampionu ne bi trebalo trošiti reči. Gledamo sebe, spremamo se, analizirali smo protivnika i znamo koje su naše prednosti na toj utakmici. Pokušaćemo da iskoristimo neke Zvezdine mane kako bismo došli do povoljnog rezultata i vratili se kući zadovoljni“, dopunio je Marinković.

Meč Crvena zvezda – Napredak na programu je u petak od 20 časova. Kvote Kladionice Mozzart za taj meč možete pogledati OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.