Đukić je ishvalio Evertona, ali je imao i jednu zamerku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2017, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić je ishvalio Evertona, ali je imao i jednu "zamerku"

Trener sumirao polusezonu, a između ostalog hvalio.

Miroslav Đukić iskritikovao je jednog stranca u svojoj ekipi, ali jednog je ishvalio. Šef stručnog štaba Partizana imao je mnogo zamerki na rad Sejdube Sume (više pročitajte OVDE), ali je kao igrača za primer naveo Evertona.

OPET U HUMSKOJ? Šta kažu u Partizanu o povratku Rukavine i Jovetića

ĐUKIĆ O MOTIVACIJI: Ne smem da pustim snimak igračima da ih ne bi uplašio

- On je primer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako se radi, primer profesionalnosti. Ima intenzitet koji nije normalan. Čak i u evropskim razmerama to je intenzitet više, koji je zaista neverovatan. Energiju koju daje i nekad moramo da ga sputavamo, da ga smirimo, da nije sve u intenzitetu, da može da bude takav, ali da zadržiš poziciju. Nekad je i previše emotivan - rekao je Đukić o Brazilcu.

VUČELIĆ: Trebalo je da se osvoji tribina i razlupaju prostorije Partizana

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.