Đorđević i u februaru bez evroligaških igrača

Izvor: B92, 22.Jan.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević i u februaru bez evroligaških igrača

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Austrije i Nemačke u kvalifikacijama za SP na kome opet nema nijednog iz EL. Na spisku selekcije Srbije, koja je ostvarila dve pobede u Beogradu nad Austrijom (85:64) i Gruzijom (105:87), je 20 igrača koje predvodi kapiten Milan Mačvan.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đorđević objavio spisak, ponovo bez igrača iz Evrolige

Izvor: RTS, 22.Jan.2018

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Austrije i Nemačke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo na kome opet nema nijednog igrača iz Evrolige. Okupljanje reprezentacije je zakazao za 19. februar u beogradskom hotelu "Kraun...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.