Đorđević danas slavi rođendan, evo koju pesmu su mu otpevali reprezentativci Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević danas slavi rođendan, evo koju pesmu su mu otpevali reprezentativci Srbije

Lepi trenuci u nacionalnom timu Srbije.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević 26. avgusta slavi 52. rođendan.

Reprezentativci i članovi stručnog štaba našeg nacionalnog tima nisu zaboravili na Saletov divan dan i posle ručka u hotelu „Vanda vista“ selektor je dobio tortu, a svi zajedno su mu otpevali rođendansku pesmicu.

Bek Srbije Marko Gudurić je kao najmlađi u timu imao čast da se u ime reprezentacije obrati selektoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da mu poželi da mu se ostvare sve želje, a naročito ona koja može da bude ispunjena za dvadesetak dana.

Selekciju Srbije u utorak (13.30) očekuje duel protiv Francuske kao poslednja provera uoči početka Mundobasketa (31. avgust - 15. septembar).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Seka, supruga Saše Đorđevića .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.