Đorđević: Ovo nije način na koji treniramo

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: "Ovo nije način na koji treniramo"

Selektor reprezentacije Srbije bio je nezadovoljan utakmicom na Kritu.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević nije bio zadovoljan nakon današnjeg meča odigranog na Kritu protiv reprezentacije Grčke, naš tim je izgubio sa 70:63 i tako je sada treći na tabeli sa skorom 4 pobede i 3 poraza.

Gruzija i Izrael nam dišu za vratom, nadamo se da će sve proći bez nekih velikih problema iako smo doveli u pitanje plasman na Mundobasket u Kini naredne godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Selektor nije bio zadovoljan igrom u napadu, Srbija je danas postigla svega 63 poena iako ima dvojicu sjajnih NBA igrača, Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu, iako ima jednog od najboljih poentera Evrolige (Nemanju Nedovića) i jednog od najboljih asistenata u Evropi, Stefana Jovića.

"Grčka je danas igrala jače, bili su snažniji od nas što je bitno u ovim utakmicama. Nije se lopta kretala, bili smo spori, imali smo upola manje asistencija nego inače, a obično ih imamo oko 30. Nije to dobro, ovo nije način na koji mi igramo i treniramo", rekao je Đorđević.

Nedelja je prilika za popravni, Srbija dočekuje Estoniju u hali Aleksandar Nikolić.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Slab protok lopte – obično imamo 30 asistencija, a sada...

Izvor: B92, 13.Sep.2018

Aleksandar Đorđević, selektor reprezentacije Srbije, očekivano nije bio zadovoljan igrom ekipe posle poraza od Grčke u kvalifikacijama za Mundobasket..."U pojedinim momentima Grčka je igrala veoma snažno i tako je neophodno da se igraju ovakvi mečevi, mi nismo ispratili naš ritam. Slaba kretnja...

Nastavak na B92...

ĐORĐEVIĆ NEZADOVOLjAN: Malo asistencija, greške u odbrani, sporo kretanje lopte u napadu...

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2018, 00:33

Mi nismo pokazali svoje pravo lice, ovo svakako nije način na koji smo trenirali i na koji treba dai gramo - kaže selektor Srbije Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je večeras da njegova ekipa nije pokazala svoje pravo lice protiv Grčke.-...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.