Ništa od Đokovića – oluja ga sprečila da dođe na derbi

Izvor: B92, 10.Jun.2020, 17:04

Ništa od Đokovića – oluja ga sprečila da dođe na derbi

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, neće prisustvovati utakmici polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde.

Đokoviću je trebalo da prvi put gleda utakmicu u Humskoj, društvo bi mu u centralnoj loži u tom trenutku pravili naši teniseri, ali do toga neće doći.

Novakov dolazak na najveću fudbalsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicu na ovim prostorima sprečilo je veliko nevreme koje je pogodilo prestonicu Srbije.

Prvi reket sveta već nekoliko nedelja nalazi se u Beogradu gde se sprema za Adrija tur koji će se odigrati od 13. juna do 5. jula širom Balkana.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde igra se od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolaps u Beogradu, ali Novak ima planove za derbi!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020

Novak Đoković ima nameru da stigne u Humsku...Veliki srpski derbi igra se danas, nadamo se samo da će vreme poslužiti igrače oba tima kako bismo gledali dobru fudbalsku predstavu...Ono što je sigurno jeste da će nevreme koje je bilo u Beogradu danas popodne dosta smanjiti broj gledalaca, a jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.