Đoković razrešio dilemu: Poznat sledeći turnir na kojem će Srbin učestvovati

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković razrešio dilemu: Poznat sledeći turnir na kojem će Srbin učestvovati

Organizatori potvrdili informaciju

Najbolji srpski teniser u istoriji Novak Ðoković takmičiće se na mastersu u Majamiju, objavili su organizatori turnira.

Ðoković je postavljen za 12. nosioca na turniru koji se održava od 21. marta do 1. aprila.

Novak je posle poraza od Japanca Tara Danijela u drugom kolu Indijan Velsa priznao da je požurio sa povratkom na teren nakon operacije lakta i najavio da će u dogovoru sa svojim timom doneti odluku o igranju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na Floridi koja je, prema spisku igrača u Majamija, potvrdna.

Prošle godine nije učestvovao na turniru koji je osvajao šest puta, pa ima priliku da osvoji veliki broj bodova i popravi plasman na ATP listi (14. mesto).

Nastup na drugom mastersu u sezoni potvrdili su branilac titule Rodžer Federer, Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Aleksander Zverev, kao i srpski teniseri Filip Krajinović, Viktor Troicki, Dušan Lajović...

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.