Đoković i Kolšrajber igrali samo 18 minuta jer je kiša bila neumoljiva

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2019, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Kolšrajber igrali samo 18 minuta jer je kiša bila neumoljiva

Večeras nastavak susreta u trećem kolu na turniru iz masteres serije u indijan Velsu.

Meč našeg asa, vodećeg tenisera sveta, i Nemca Filipa Kolšrajbera (39. na listi) prekinut je pri Đokovićevom vođstvu s 1:0 u prvom setu. U tom prvom gemu njegov protivnik nije iskoristio brejk-loptu, a naš igrač i dve u sledećem. Pljusak je počeo pošto je Kolšrajber, dok se igralo na razliku u poenima, stekao prednost.

Nastavak je doveče, takođe na glavnom stadionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << drugom po veličini teniskom objektu na svetu. Predviđeno je da se prvo igra jedan meč ženskog singla, koji počinje u 19 časova po našem vremenu, a zatim, pre nego što se naš i nemački teniser vrate na megdan, duel trećeg kola između Španca Rafaela Nadala i Argentinca Dijega Švarcmana.

Zna se da će naš as, koji u Indijan Velsu igra za rekordnu šestu titulu, ići u okršaj s Francuzom Gaelom Monfisom (19) u osmini finala ako prođe dalje. Protiv njega u međusobnim duelima ima 15:0. Francuski igrač je u trećem kolu preslišao Španca Alberta Ramosa (91) sa 6:0, 6:3 za samo 70 minuta. Zna se i da bi se Đoković, ukoliko sledi visoke pretenzije, u četvrtfinalu sastao s pobednikom meča Hrvata Iva Karlovića (89) i Austrijanca Dominika Tima (8).

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kiša u Indijan Velsu i kakva-takva trava - dovoljno da Novak već krene s pripremama za Vimbldon (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2019

Naš as, vodeći teniser sveta, nije dangubio pošto je neumoljivi pljusak posle samo 18 minuta prekinuo njegov meč u trećem kolu na turniru iz masters serije s Nemcem Kolšrajberom...U kompleksu Indijan Velsa, koga zovu i Teniski raj, Novak Đoković nije našao rajske vimbldonske uslove, ali je i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.