Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2021, 22:06

Đoković: Planovi? Smučilo mi se... Mislim samo na grend slemove

"Ostale turnire igram da se spremim za one glavne", poručio je Đoković posle eliminacije sa beogradskog turnira

Posle više od tri sata velike borbe Novak Đoković morao je da stisne ruku Aslanu Kravcevu - 5:7, 6:4, 4:6. Rus ide u finale beogradskog turnira i posebno se sladi jer je uspeo da se revanšira prvom reketu sveta za poraz u polufinalu Australijan opena.

Novak je posle meča kazao da je imao zdravstvenih problema prethodnih dana, ali da to >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nikako ne umanjuje pobedu odličnog Kravceva.

" Čestitam Karacevu, odigrao je hrabro i zaslužio da pobedi. Imao sam mnogo uspona i padova, ovo definitivno nije bio moj najbolji tenis. Nisam zadovoljan kako sam igrao. Bio sam blizu, ali on je svaki put odigrao fenomenalno hrabro i to mu se isplatilo".

Đoković ne krije koji mu je glavni cilj na šljaci...

"Nastavljam da radim. Krivo mi je što sam izgubio, međutim Rolan Garos je glavni cilj, nadam se da ću uspeti da vežem nekoliko mečeva do tada. Ne znam da li ću igrati u Beogradu na drugom turniru. Želeo bih da igram, potrudiću se da budem tu".

Za kraj ipak još malo o samom meču i strategiji koja nije sporna:

"On je igrao brzo, onako kako zna. Očekivao sam to. Dobro sam počeo, ali mnogo je bilo različitih faktora. Pad koncentracije, fizičke spreme... U trećem setu veći deo sam igrao sa vrtoglavicom. Bilo mi je baš loše, a protivnika me je pritisako, bio fenomenalan. Svaka mu čast za to. Planovi? Nemam ih, smučilo mi se to. Mislim samo na grend slemove, ostale turnire igram da se spremim za one glavne", podvukao je Đoković.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.