Điđi opet na klupi, debituje novajlija, Subotić čuva samo Kavanija (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2018, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Điđi opet na klupi, debituje novajlija, Subotić čuva "samo" Kavanija (SASTAVI)

Večeras od 20:45h Pari sen Žermen dočekuje Sent Etjen, u petom kolu Lige 1.

Nakon četiri odigrane runde, aktuelni prvak Francuske je očekivano maksimalan, sakupili su 12 bodova od 12 mogućih.

Tako će PSŽ pokušati da nastavi pobedonosni niz protiv Sent Etjena, koji je neporažen, ali ima tri remija i jedan trijumf.

U startnoj postavi Parižana nema Nejmara ni Mbapea (suspenzija), dok se u startnih 11 ponovo našao golman Alfons Areola, koji je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prednost u odnosu na Điđija Bufona.

U postavi Paržiana je po prvi put i novajlija Huan Bernat, koji je poslednjeg dana prelaznog roka stigao iz minhenskog Bajerna.

Sa druge strane, Sent Etjen bez bitnih igrača, povređeni su Kabela i Debiši, ali se u startnih 11 nalazi srpski internacionalac Neven Subotić.

Postave oba tima pogledajte u nastavku.

PSŽ: Areola, Bernat, T. Silva, Kimpembe, Menije, L. Dijara, Rabio, Verati, Draksler, Di Marija, Kavani

Sent Etjen: Rufije, Subotić, Peran, Kolodzijedžak, Gabriel, Salibur, Mone-Pake, M'Vila, Kazri, Selnes, Dioni
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakva majstorija Julijana Drakslera!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2018

PSŽ je poveo na "Parku prinčeva" protiv Sent Etjena...Aktuelni prvak Francuske je u petom kolu dočekao Sent Etjen, OVDE možete pogledati sastave timova...Trebalo je nešto više od 22 minuta domaćim fudbalerima da dođu do pogotka, strelac je bio Julijan Draksler i to na vrlo specifičan način...Marko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.