Đibril Sise kao Rože Mila, ne odustaje, našao novi klub?

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 09:57

Đibril Sise kao Rože Mila, ne odustaje, našao novi klub?

Slavni napadač i dalje nije završio fudbalsku karijeru...

Francuski napadač već dve godine nije igrao utakmice, posle Bastije, nastupao je za Iverdon, postizao gotovo gol po meču...

Onda je potpisao za Vićencu, ali ta priča nikada nije konkretizovana, tim igra u amaterima, dok se nova ekipa koja je rođena posle spajanja sa Lanćanom vratila u Seriju B.

Ali, nekadašnji francuski reprezentativac ne odustaje, uskoro će napuniti 39 godina, i traži angažman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Izgleda da je na putu da zaigra na Kipru, Sise želi da produži karijeru iako se povlačio iz profesionalnog fudbala.

Sledeća stanica i ako smo dobro sračunali 14. klub u karijeri (igrao je između ostalih, posle Oksera, za Liverpul, Marsej, PAO, Lacio, KPR, u Rusiji za Kuban, Bastiju, u Kataru i Švajcarskoj je Ermis.

U pitanju je prvoligaš sa Kipra, tačnije povratnik u elitu. Ermis je inače naselje, predgrađe Larnake, igraju u Aradipu na malom stadionu, jednom su stigli do finala kupa, izašli u Evropum ali nemaju neke uspehe, osim što dugo traje rivalstvo sa mnogo poznatijom Omonijom.

Videćemo da li će doći do dogovora, ali je Sise veoma zagrejan da igra i u petoj deceniji i prestigne jednog od svojih idola, Rožea Milu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.