Đenova prva osvojila bod protiv Juventusa ove sezone

Izvor: RTS, 20.Okt.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đenova prva osvojila bod protiv Juventusa ove sezone

Fudbaleri Juventusa i Đenove odigrali su nerešeno 1:1 (1:0) u meču devetog kola Serije A. Kristijano Ronaldo postao prvi igrač koji je postigao 400 golova u Ligama petice. Napoli ubedljiv protiv Udinezea - 3:0.
Gosti iz Đenove uspeli su da budu prvi tim ove sezone u Seriji A koji j euspeo da osvoji makar bod protiv Juventusa. „Stara dama" je posle osam pobeda zabeležila prvi nerešen rezultat. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Naravno Juventus će i posle ovog kola zadržati čelnu poziciju na tabeli sa 25 bodova. Đenova sa četiri pobede i jednim nerešenim rezultato je sakupila 13 bodiva i trenutno je na 10. mestu na tabeli.
Prvi gol postigao je Kristijano Ronaldo u 18. minutu. Posle velike gužve lopta je uz dosa sreće stigla do Ronalda, kome nije bilo teško da je sa nekoloko metara pošalje u mrežu. Bio je to njegov 400. gol u Ligama petice.
Đenova je do izjednačenja stigla u 67. minutu. Nakon centaršuta Kuame sa ivice gol-auta odlično je regovao Besa i glavom zatresao mrežu.
U narednom kolu Juventus gostuje kod Empolija, dok Đenova dočekuje ekipu Udinezea.
Napoli je savladao Udineze sa 3:0, i približio se Juventusu na četiri boda zaostatka. Napoli je poveo preko Ruiza u 14. minutu susreta. Prednost je uvećao Mertens u 82. minutu iz penala. Konačan rezultat postavio je Rog u 86. minutu.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.