Đenova izdržala furiozan finiš Bolonje, Miha bez pobede pred svojim navijačima! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đenova izdržala furiozan finiš Bolonje, Miha bez pobede pred svojim navijačima! (video)

Druga utakmica Bolonje pod vođstvom Siniše Mihajlovića završena bez pobednika.

Posle sjajnog Mihajlovićevog starta i pobede nad Interom u Milanu (1:0), ekipa Bolonje danas je dočekala Đenovu na ''Dal'Ari'' i na kraju morala da se zadovolji bodom.

Završeno je rezultatom 1:1, a Mihajlovićev tim ima za čime da žali.

Povela je Bolonja u 17. minutu meča, kada je Poli centrirao u kazneni prostor, gde je Destro bio brži od golmana gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Radua koji je istrčao u prazno, a lopta je završila u njegovoj mreži - 1:0.

Vođstvo domaćeg tima trajalo je narednih šesnaest minuta, a onda su Đenovljani iznudili korner koji je odlično izveo Darko Lazović, da bi na pravom mestu bio Lukas Larager, koji udarcem glavom ''zakucava'' loptu u mrežu - 1:1.

Usledio je mirniji period igre, igralo se uglavnom ''tvrdo'' i oprezno, Đenova je bila opasnija sredinom drugog poluvremena, ali je u samom finišu meča usledila serija izvanrednih prilika za ekipu Bolonje.

Prvo je Sorijano imao opasan pokušaj kada je lopta prohujala preko gola, a onda je Danilo posle dva uzastopna kornera u 87. i 88. minutu propustio dve još bolje prilike. Prvi put je goste spasila prečka, a u drugoj siruaciiji je golman Đenove Radu izvanredno reagovao.

I u poslednjim sekundama nadoknade vremena, Bolonja je imala još jednu dobru priliku iz prekida, ali je Radu ponovo bio koncentrisan, izboksovao je loptu, oposle čega je sudija odmah označio kraj utakmice.

Ostalo je 1:1, Bolonja je sa 18 bodova i dalje na ivici zone ispadanja, a u naredna dva kola očekuju je teški mečevi sa Romom i Juventusom

Dodajmo još i da je Darko Lazović u ekipi Đenove proveo na terenu 83 minuta, kada ga je zamanio Pereira.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Škuletić i VAR ostavili Monako bez pobede u 90+1! Velika nesreća za Hrvata Subašića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2019

Nema sreće za Monako. Sve je nagoveštavalo da će tim iz Kneževine konačno da sedne na zelenu granu i izađe iz opasne zone. Imao je Monako vođstvo od 82. minuta u Monpeljeu, ali je na kraju morao da se zadovolji samo bodom. Igrao se 90. minut kada je Glik nepotrebno digao nogu i udario po glavi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.