Đavoli žele bedem, plaćaju klauzulu bez problema!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đavoli" žele bedem, plaćaju klauzulu bez problema!

Čini se da će u ovoj trci Englezi izaći kao pobednici.

Već smo pisali, prelazni rok na Ostrvu je počeo. Junajted je podbacio u prethodnoj sezoni, po renomeu kluba pozicija šest i plasman u Ligu Evrope nije zadovoljavajući za giganta iz Premijer lige.

Solskjer će morati dobrano da prodrma ekipu, odlično su igrali po njegovom dolasku, svakako da ima materijala za budućnost ali će "Đavoli" morati da budu aktivni na predstojećoj pijaci.

Po mnogima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se odbrana izdvajaja kao mesto koje "gori", donekle je jedino levi bek neupitan. Mesto štopera i desnog beka će morati da se osveži. Za naslednika Ešlija Janga kraj desne aut-linije se sve više spominje ime Arona Van-Bisake iz Kristal Palasa.

Portugalska A Bola danas piše da su "Đavoli" prvi favoriti za dovođenje Rubena Dijasa iz lisabonske Benfike!

Mladi štoper je dugo bio na radaru Atletiko Madrida kao naslednik Godina i Ernandeza, ali klauzula za defanzivca iznosi 60 miliona evra što je Špance navelo na razmišljanje.

Portugalci tvrde da to nije problem za Junajted, koji je svakako jedan od najbogatijih klubova Evrope, spekuliše se da će isplatiti klauzulu i dovesti odličnog štopera na "Old Traford".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.