ĐUKIĆ OTKRIO: Imamo INSAJDERA! Zna sve o Jang Bojsu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ OTKRIO: Imamo INSAJDERA! Zna sve o Jang Bojsu (FOTO)

Crno-beli u Bernu igraju prvi meč grupne faze Lige Evrope

Fudbaleri Partizana putuju u Švajcarsku gde će u četvrtak od 19 časova u Bernu protiv Jang Bojsa odigrati meč prvog kola grupe "B" Lige Evrope.

Partizan ide u Švajcarsku: Đukić bez dlake na jeziku o Tavambi i Ožegoviću, jasan i status Evertona

GOTOVO: Partizan dobija najveće letnje pojačanje, Grobari će biti oduševljeni! (FOTO)

Trener crno-belih Miroslav Đukić ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još da se izjašnjava oko sastava tima, tako da je nepoznanica da li će među starterima biti Nemanja Antonov. Pouzdani defanzivac će u svakom slučaju biti od velike koristi Stručnom štabu jer je donedavno nosio dres Grashopersa velikog rivala Jang Bojsa.

- Antonov putuje sa ekipom, postoji mogućnost da bude u sastavu. Sigurno da ćemo pričati sa njim o Jang Bojsu, ali i do sada imamo mnogo podataka. Najbitnije je da budemo na željenom nivou, kada je tako protivnik je u drugom planu - ponovio je još jednom trener srpskog šampiona Miroslav Đukić.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLIŽI SE MEČ PROTIV JANG BOJSA: Stojkoviću NIŠTA nije jasno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017

Crno-beli igraju prvi meč grupe B Lige Evrope...Partizan je doputovao u Švajcarsku, gde u četvrtak uveče (19 časova) igra protiv Jang Bojsa. Crno-beli se nadaju da će sa pozitivnim rezultatom započeti takmičenje u grupi B Lige Evrope...Kako ističe golman kluba iz Humske Vladimir Stojković to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.