Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐEVIĆ DANAS OBJAVLJUJE SPISAK: Bobi je na njemu, kao i jedan veliki ratnik, ali jednog NBA igrača neće biti

Tačno danas u 10 časova u KS Srbije selektor ‘orlova’ Aleksandar Đorđević saopštiće preliminarni spisak igrača za Eurobasket koji se od 31. avgusta igra u Finskoj, Rumuniji, Izraelu i Turskoj.

Sa velikom pažnjom svi čekaju da vide novi spisak svetskih i olimpijskih vicešampiona. Nije poznato koliko će se imena naći na preliminarnom spiksu selektora Aleksandra Đorđevića, ali se zna za dva imena koja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sigurno neće. Prvo je Stefana Markovića koji je odlučio da se ‘penzioniše’, dok je drugo NBA igrača Nemanje Bjelice.
Košarkaš Minesote je doživeo povredu stopala i 21. marta je operisan. Nažalost, period oporavka je dug, te će posle Olimpijskih igara propustiti i Eurobasket. Od igrača iz najjače lige sveta tu će biti Boban Marjanović, on će se sigurno ovoga puta odazvati pozivu selektora Aleksandra Đorđevića, jer za razliku od prošlog leta, sada ima siguran ugovor sa Detroitom. Kada je reč o Nikoli Jokiću, njegovo ime će se najverovatnije naći na spisku selektora, ali će se verovatno zahvaliti na njemu i otići u Ameriku da se usavršava i priprema za novu NBA sezonu i Svetsko prvenstvo u Kini za 14 meseci.
Novo ime na spisku Aleksandra Đorđevića biće Branko Lazić. ‘Specijalac’ Crvene zvezde će se naći u konkurenciji za tim, a mnogi predviđaju da će upravo on biti zamena za ‘penzionisanog’ Stefana Markovića.
Potvrdu ćemo dobiti danas oko 10 časova kada će se novinarima obratiti Aleksandar Saša Đorđević.
The post ĐORĐEVIĆ DANAS OBJAVLJUJE SPISAK: Bobi je na njemu, kao i jedan veliki ratnik, ali jednog NBA igrača neće biti appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ JE ODABRAO: Dosta iznenađenja, najveće stiže iz NBA, ali i iz FMP-a!

Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2017

Kako je i najavljeno, danas je organizovana konferencija za novinare selektora Srbije povodom šireg spiska igrača za Evropsko prvenstvo.. Aleksandar Đorđević je uvrstio 25 igrača koji će se boriti za mesta koja vode na Eurobasket.. Očekivano, jedno dobro poznato imee je izostavljeno. Stefan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.