ĐOKOVIĆ O POMERANJU ROLAN GAROSA: To kvari ceo kalendar, prvo Vimbldon, pa ostale turnire

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 14:14

ĐOKOVIĆ O POMERANJU ROLAN GAROSA: To kvari ceo kalendar, prvo Vimbldon, pa ostale turnire

Srbin jasan.

Početak Rolan Garosa je pomeren za nedelju dana, a ova odluka organizatora gren slema u Parizu naljutila je mnoge tenisere.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije želeo da se detaljno upušta u analizu ovakvog poteza, ali je uočljivo da nije zadovoljan.

- Nisam u francuskoj federaciji ili vladi da razumem šta se dešava u Parizu i šta su razlozi za to, ali moramo to da prihvatimo i nastavimo dalje nadajući se da će turnir biti odigran.To >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želimo, prošla godina je bila specifična jer je bilo hladno u oktobru, ovoga puta će biti pomereno za nedelju dana. Jedan od razloga za olakšavanje mera je i nada da će biti malo više publike, ali kad god pomeriš turnir za nedelju dana to pokvari ceo kalendar. To će biti veliki izazov za ATP. Kad god se tako nešto desi, to poremeti sve turnire, Vimbldon, pa sve ostale turnire na travi – istakao je Đoković.

Rolan Garos će početi 30. maja, a završiće se 13. juna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.