ĐERE RAZOČARAO: Kvalifikant ga savladao u dva seta na Serbia openu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 20:36

ĐERE RAZOČARAO: Kvalifikant ga savladao u dva seta na Serbia openu

Slabo izdanje našeg tenisera.

Poraz Lasla Đerea u okviru šesnaestine finala Serbia opena.

Laslo Đere je poražen u prvom kolu Serbia opena, od njega je bio bolji Đanluka Mager. Italijan je stigao kao kvalifikant, a slavio je 6:4, 6:3 u setovima.

Večeras počinje Kopa Libertadores, a jedan od favorita za osvajanje ovog takmičenja Flamengo u prvom kolu gostuje Velezu (02.30). Kvota na dvojku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 2,15, iks je 3,30, a kec 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Velez - Flamengo.

Đere je napravio brejk na početku i držao je prednost do pred kraj seta. Na kraju, dva puta je Mager brejknuo Đerea za osvajanje seta.  U nastavku ključan brejk pravi Mager u šestom gemu, da bi u osmom gemu imao dve meč lopte koje nije iskoristio. Ipak, jeste u sledećem gemu i plasirao se u naredno kolo.

Magera čeka pobednik duela Popirin-Čerundolo.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.