Divljanje u Strahinjića bana: Privedeno 20 huligana?

Izvor: Mondo, 11.Nov.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divljanje u Strahinjića bana: Privedeno 20 huligana?

Nekoliko huligana, navijača Partizana privedeno je sinoć u ulici Strahinjića bana pred utakmicu Partizana i Cibone u okviru regionalne ABA lige, javljaju mediji.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o navijačima Partizana iz frkacije ''PartiZanovci'' na čijem čelu se nalazi Miloš Radisavljević Kimi.

Nekoliko desetina Grobara okupilo se u kafiću u ulici Strabinjića bana kako bi se ''zagrejali'' za utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << crno-belih sa Cibonom u okviru regionalne ABA lige.

Kako je vreme prolazilo, alkohol je odradio svoje, i Grobari su počeli bahato da se ponašaju. Počeli su sa lomljavom kafića, preko paljenja baklji, pa do preglasnog navijanja koje je uznemirilo susede, piše "Kurir".

KONAČNO: Oštrije po huliganima! (Valjda)

Komšije su ubrzo pozvale policiju koja se za nekoliko minuta stvorila na licu mesta. Grobari su pokušali da beže, neki kolima, neki peške, ali brzom reakcijom policije sve se smirilo. Nekoliko Grobara je privedeno zbog vidno alkoholisanog stanja, a nekolicina zbog posedovanja pirotehničkih sredstava.

Prema rečima očevidaca, na licu mesta bio je i vođa ''Partizanovaca'' Miloš Radisavljević Kimi koji je kasnije prosto nestao sa mesta događaja. Još nema potvrde iz policije da li je vođa priveden u obližnju policijsku stanicu.

Neznavnično se saznaje da je privedeno oko 20 navijača Partizana čija imena još nisu obelodanjena javnosti.

Za vreme policijske akcije cela ulica Stahinjića bana bila je poptuno zatvorena, a centar grada je jedno vreme bio praktično paralisan.

Partizan u seriji, Trinkjeri dobio prvi "klasik"!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.