Divac: Voltonu je potrebno još vremena

Izvor: B92, 07.Nov.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Voltonu je potrebno još vremena

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, kaže da je zadovoljan trenerom Lukom Voltonom uprkos slabom startu sezone.

Kingsi posle osam odigranih utakmica imaju skor od pobede i šest poraza, što je korak unazad u odnosu na prethodnu takmičarsku godinu.

"Veoma sam zadovoljan s njim. Potrebno mu još neko vreme da potpuno upozna igrače, njihove karaktere, ali sve u svemu sviđa mi se šta vidim. Ovo je proces, ne mogu stvari da se dese preko noći", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Divac za "The Athletic".

Kingsi su u noći između srede i četvrtka prekinuli niz od dve pobede zaredom, pošto su na gostovanju u Torontu izgubili 124:120.

Sakramento je očajno krenuo sezonu, skorom 0/5, a iako su doživeli i šesti neuspeh, Volton je zadovoljan izdanjem u Kanadi.

"Pokazali smo da rastemo. Srećan sam u kojem smeru idemo. Teško je igrati u Kanadi, oni su NBA šampioni i pogodili su dosta šuteva. Pre nedelju dana ovakvu utakmicu bismo izgubili sa 25 poena", kazao je Volton.

Sakramento igra bolje u odnosu na početak sezone, međutim videćemo da li će uspeti da potpuno preokrenu situaciju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.