Dirljivo, Ronaldo pronašao jednu od dobročiniteljki iz Meka!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivo, Ronaldo pronašao jednu od "dobročiniteljki" iz Meka!

Portugalski mediji našli jednu od žena koje su hranile Ronalda u teškim danima dok je bio klinac u Sportingu...

Posle intervjua koji je Ronaldo dao Pirsu Morganu u kome je ispričao o teško odrastanju, gladi i zamolio da mu se jave žene koje su njega i još par klinaca iz Sportinga hranile ostacima iz MekDonaldsa, jedna je pronađena.

U pitanju je izvesna Paula Lesa koja naravno više nije u kompaniji, udata je, ima decu koju je prvo slagala da nije ona ta koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ronaldu davala hranu.

"Moj muž im je rekao za večerom, potvrdio da je to istina, nekada je dolazio kod mene za vreme smene, viđao je klince, među njima i Ronalda koji je bio najstidljiviji.

"Nikada nisu tražili ništa, ali smo dobile dozvolu menadžera da im dajemo ostatke, videlo se da su gladni", dodala je Paula.

Ona kaže da će prihvatiti poziv za večeru, želi da njena deca upoznaju portugalskog idola.

"Edna" koju je pomenuo Ronaldo, odnosno čije je ime zapamtio, još nije pronađena...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRONAĐENA ŽENA KOJA JE HRANILA RONALDA: Kristijano je SPREMAN da joj se ODUŽI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019

Dobročinstvo se isplati...Kristijano Ronaldo je pozvao da mu se jave žene koje su mu davale hranu kada je kao klinac bio gladan. Posle njegovog apela da želi da im se oduži, pojavila se jedna od njih, Paula Leka...Ona je opisala te preteške momente za najboljeg fudbalera današnjice...- Pojavili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.