Dinamo dobija novi stadion: Zagreb je već uložio 75 miliona evra u klub

Izvor: B92, 21.Sep.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo dobija novi stadion: "Zagreb je već uložio 75 miliona evra u klub"

Predsednik Fudbalskog kluba Dinamo objavio je planove za izgradnju novog stadiona tog kluba.

Navijači Dinama iz Zagreba dobili su novu lepu vest, posle ubedljive pobede na startu Lige šampiona od 4:0 protiv Atalanate.

Gradonačelnik Zagreba i predsednik tog kluba Milan Bandić istakao je da je početak izgradnje novog stadiona nedostaje još samo - pečat.

"Nije Dinamo slučajno uspeo. Grad Zagreb je u 20 godina u njega uložio 75 miliona evra. Treba ulagati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sport, prepoznati sport. Jedan od tri projekta je da krenemo u izgradnju Dinamovog stadiona na istom mestu. Dok se usaglasimo oko nacionalnog stadiona, mi ćemo izgraditi Dinamov. Gradnja je dogovorena još pre 20 dana, nedostaje samo pečat", kazao je Bandić.

Dinamo je u prethodnih 14 godina bio šampion Hrvatske 13 puta, a jedina se u njihovu dominaciju umešala Rijeka 2017. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.