Dibala zamenio Ronalda i doneo pobedu Juventusu nad Milanom

Izvor: RTS, 10.Nov.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala zamenio Ronalda i doneo pobedu Juventusu nad Milanom

Fudbaleri Juventusa savladali su na svom stadionu ekipu Milana sa 1:0 u meču 12. kola Serije A.
Jedan od najvećih derbija u Italiji, između Juventusa i Milana, pripao je timu iz Torina.

Uprkos šansama, u prvom poluvremenu nije bilo postignutih golova.
Trener domaće ekipe Maurisio Sari odlučio je da u 55. minutu zameni veoma malo primetnog Ronalda, a da u igru uvede Dibalu.
Takav >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potez ispostavio se kao ključan za pobedu, pošto je argentinski fudbaler postigao jedini gol na meču u 77. minutu.
Iguain je odložio loptu za Dibalu, koji je sjajno prebacuje sa leve na desnu nogu i potom matira golmana gostiju Donarumu.
Juventus se pobedom vratio na prvo mesto na tabeli. "Stara dama" nakon 12 mečeva ima 32 boda, jedan više od drugoplasiranog Intera, dok je Milan n 14. mestu sa samo 13 bodova.
Rezultati ostalih mečeva:
Kaljari - Fjorentina 5:2
Lacio - Leće 4:2
Udineze - SPAL 0:0
Sampdorija - Atalanta 0:0
Parma - Roma 2:0
Tabela Serije A nakon 12 odigranih mečeva:
Juventus 32, Inter 31, Lacio 24, Kaljari 24, Atalanta 22, Roma 22, Napoli 19, Parma 17, Fjorentina 16, Verona 15, Torino 14, Udineze 14, Sasuolo 13, Milan 13, Bolonja 12, Leće 10, Đenova 9, Sampdorija 9, SPAL 8, Breša 7.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MILAN NE MOŽE SA STAROM DAMOM: Dibala srušio rosonere! Ronaldo zamenjen, pa otišao u tunel (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Juventus čuva vrh tabele...Fudbaleri Juventusa savladali su Milan na svom terenu u 12. kolu Serije A minimalnim rezultatom, a jedini pogodak na meču postigao je Paulo Dibala. Osim pobede Stare dame, pamtiće se i trenutak kada je Dibala zamenio Kristijana Ronalda, a ovaj se uputio pravo u tunel, pa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.