Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2021, 23:01

Di Marcio nastavlja da kuva: Zvezda podigla ponudu za Falka, na Lećeovom stolu više od 1.000.000 evra

Član Serije B i dalje insistira na izlaznoj kaluzuli od 1.500.000 evra

Mediji sa Apeninskog poluostrva nastavljaju da svakodnevno donose informacije o interesovanju Crvene zvezde sa tamošnjeg podneblja. Na Marakani su u defanzivi, čak između redova stavljaju do znanja da finansijska situacija u Ljutice Bogdana nije idealna i da čekaju odlaske pojedinih igrača. Međutim, čuveni italijanski novinar, specijalizovan za pijacu igrača, večeras je nastavio da kuva. I sigurno uticao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na raspoloženje navijača Crvene zvezde.

Dakle, Di Marcio je večeras objavio da je srpski šampion u totalnoj ofanzivi na ideologa igre Lećea Filipa Falka. I da ne žali sredstva kako bi Dejanu Stankoviću doveo top pojačanje uoči dvoboja sa Milanom. Prema njegovim informacijama Crvena zvezda je pojačala ponudu za ofanzivnog vezistu i ponudila Lećeu više od milion evra. Član Serije B insistira na izlaznoj kaluzuli od 1.500.000 evra, ali razlika između ponude i potražnje je sve manja.

Posle odlične jeseni u dresu Lećea Filipo Falko je tražena roba. Sasuolo ga vidi kao idelnu zamenu za Dominika Berardija, pominjala se i Parma. Čak su na Marakani verovali da će Falko u ponedeljak, najkasnije u utorak zadužiti opremu novog kluba, člana Serija A. Međutim, do konkretizacije posla nije došlo, što samo nagoveštava da Crvena zvezda nije bez šansi. Odnosno da može da se nada.

Čitali ste već na našem portalu da je srpski šampion odustao od angažovanja Edere iz Torina, jer na Marakani ne vlada konsenzus da je u pitanju igrač Kataijevih karakteristika. Član Lećea je upravo taj, ali je gledajući reakcije nadležnih sa Marakane u ovom trenutku preskup za crveno-bele.

„Leće i dalje traži 1.500.000 evra za Falka, ali razlika između ponude i potražnje je jako mala. Kontakti dva kluba se nastavljaju. Deluje da bi Falko mogao da otvori vrata evropskog fudbala“, napisao je Di Marcio.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.