Di Frančesko na izlaznim vratima nakon debakla, dva imena u igri za klupu Rome!

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Frančesko na izlaznim vratima nakon debakla, dva imena u igri za klupu Rome!

Sva je prilika da je bivši trener Sasuola završio svoju epizodu na klupi tima iz Rima.

Nakon debakla na stadionu "Artemio Franki" i poraza od Fiorentine rezultatom 7:1, sva je prilika da će se uprava "Vučice" zahvaliti na saradnji italijanskom stručnjaku Euzebiju Di Frančesku.

Ispali su tako iz kupa u četvrtfinalu, samo par dana nakon šokantnog raspleta utakmice u Bergamu u 21. kolu Serije A. Podsetimo, Rimljani su za 40 minuta stekli tri gola prednosti protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Atalante, na kraju su morali da se zadovolje bodom (3:3).

Kako italijanski mediji prenose, blamaža u Firenci je kap koja je prelila čašu, Di Frančesku se sprema otkaz, a dva stručnjaka su u igri da ga naslede.

Realnija opcija je bivši trener Fiorentine Paulo Sousa, koji još uvek nema klub i mogao bi odmah da sedne na klupu ekipe sa "Olimpika".

Nešto teža, ali svakako i primamljivija opcija je Antonio Konte, koji je letos napustio Čelsi.

Ipak, veruje se da bi pregovori sa bivšim trenerom Juventusa dugo trajali, pa mediji sa Apenina veruju da je Portugalac najbliži preuzimanju Rome od Di Frančeska.

"Vučica" u narednom kolu, u nedelju, igra veoma važan meč u borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona sa Milanom, koji je sinoć savladao Napoli u četvrtfinalu kupa, dvostruki strelac je bio novajllija Pjontek, pa je utisak da su pred "Rosonerima" bolji dani, što dodatno otežava posao Rimljanima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga kup: Strazbur u finalu, Mitrović sa trakom od starta, Jovanoviću ni minut

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2019

Interesantan par u finalu kupa, malo ko je ovakav rasplet mogao da očekuje...Fudbaleri Strazbura plasirali su se u finale francuskog Liga kupa, kako su na svom stadionu slavili sa 3:2 (0:1) protiv Bordoa..."Žirondinci" su poveli preko Sankarea u 14. minutu i sa tim rezultatom se otišlo na odmor...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.