Deset golova, od toga sedam u mreži Reala – Atletiko se igrao sa gradskim rivalom

Izvor: RTS, 27.Jul.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset golova, od toga sedam u mreži Reala – Atletiko se igrao sa gradskim rivalom

Fudbaleri Atletiko Madrida ubedljivo su, sa 7:3, savladali slavnog gradskog rivala Real, na pripremnoj utakmici u Americi u sklopu Internacionalnog kupa šampiona.
Košmarni nastupi kraljevskog kluba nastavljeni su i u meču protiv komšija, koji su posle prvog poluvremena na "Metlajf" stadionu u Nju Džersiju imali prednost od neverovatnih 5:0!

Reviju golova "jorgandžija" otvorio je Dijego Kosta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << već u prvom minutu, da bi skupo plaćeni Žoea Feliks duplirao prednost u osmom. Korea, koji je na pragu odlaska u Milan, zatresao je mrežu Kurtoe u 19. minutu, da bi Kosta kompletirao het-trik golovima u 28. i 45. minutu.
Nastavak meča i izmene koje su se tada dogodile nisu puno promenile tok dešavanja. 
Atletiko postiže šesti gol u 51. minutu i to ponovo preko Koste, da bi Načo bio prvi strelac za "kraljeviće" u ovom brodolomu u 59. minutu.
U 65. minutu Karvahal i golgeterski raspoloženi Kosta dobijaju crvene kartone, nakon čega smo videli još tri gola.
Prvo je Vitolo u 70. minutu povećao na 7:1, da bi Benzema iz penala u 85. i Sančez golom u 89. minutu samo ublažili ovaj težak poraz ekipe Zinedina Zidana, u kojem je Luka Jović odigrao svega 30 minuta kao starter pre nego što se povredio.
Naknadne analize lekara potvrdiće da li je povreda ozbiljna i koliko duga će bivšeg fudbalera Crvene zvezde da odvoji od terena.
To je drugi uzastopni meč za Jovića da znatno ranije napusti teren, jer je protiv Arsenala zbog crvenog kartona saigrača Nača Fernandeza morao da izađe već posle 15 minuta. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne, nije laž: Real - Atletiko 3:7! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2019

Internacionalni kup šampiona osmišljen je kao veliki događaj na kojem će najmoćniji klubovi sveta uveseljavati široke narodne mase po Sjedinjenim Američkim Državama i Dalekom istoku. A, publika na Metlajf stadionu u Nju Džersiju dobila je verovatno i više nego što su ikada mogli da sanjaju,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Real u agoniji, Bejl ne skida osmeh sa lica

Izvor: RTS, 27.Jul.2019

Dok se Zinedin Zidan muči na početku priprema za novu sezonu, Garet Bejl sa osmehom posmatra sve što mu se dešava u poslednje vreme. Velšanin ima i dobar razlog za to. . Real je u Nju Džersiju izgubio od gradskog rivala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.