Derbi Zenita i Krasnodara - osam žutih, jedan crveni, tri gola!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi Zenita i Krasnodara - osam žutih, jedan crveni, tri gola!

Zenit je uspeo da savlada Krasnodar i da tako stigne do osme pobede u dosadašnjem toku sezone.

Zenit ostaje na vrhu ruskog prvenstva.

Oni su u današnjem derbiju prvoplasiranog i drugoplasiranog na tabeli pobedili Krasnodar sa 2:1 čime su napravili dobru zalihu pred nastavak prvenstva.

Sve golove smo videli u drugom poluvremenu.

Dzjuba je doveo domaće u prednost u 50. minutu, a 15 minuta kasnije Mak je povisio prednost na 2:0.

Sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su gosti uspeli da urade jeste da smanje na 2:1, učinio je to Mamajev u 81. minutu iz penala.

Gledali smo veoma oštru utakmicu, 8 žutih kartona je pokazano, a pored njih videli smo i jedan crveni koji je dobio igrač Krasnodara Petrov.

Igrao je Bane Ivanović, jedan je od igrača koji su dobili žute kartone, a na drugoj strani je igrao Uroš Spajić. Obojica su odigrala čitav meč.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.