Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2021, 12:21

Denis Stojković: Menadžeri nisu zvali za mene, ako mi trener kaže – idem na pozajmicu

Mada mladi fudbaler u izjavi za Mozzart Sport ističe da smatra da to nije najbolja opcija za njega, te da bi voleo da ostane da se dokazuje u Humskoj

Dugo se letos Partizan borio da dovede Denisa Stojkovića u Humsku. Ne bez razloga. Ofanzivac rođen 2002. godine u mlađim kategorijama bio je u Juventusu, Čelsiju, Torinu… nagovestio veliki potencijal, i bio želja tadašnjeg trenera Sava Miloševića. Međutim, u prvoj polusezoni nije bio konstantan, pa je Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Stanojević procenio da je bolje da na proleće ode na pozajmicu kako bi imao veću minutažu. Navodno, Stojkovića je želeo kruševački Napredak, što 18-godišnji igrač nije s oduševljenjem prihvatio. Nije otišao s Partizanom na pripreme, i rešio je da čeka svoju šansu.

Međutim, u izjavi za Mozzart Sport ističe da nije tražio ispisnicu iz Partizana, kako se spekulisalo u javnosti. Niti da je preko menadžera vršio bilo kakav pritisak na klub.

Prvo želim da kažem da moji menadžeri sigurno nisu zvali za mene, niti će ikad da zovu. Kao što želim da kažem i da nisam tražio od Partizana raskid ugovora. Moja najveća želja je da se dokažem u ovom klubu“, kaže Stojković za Mozart Sport.

Nekadašnji član ljubljanske Olimpije kaže i da nema nikakav problem s procenom trenera da u ovom trenutku nije kalibar za Partizan.

Ovo je praktično moj prvi profesionalni tim, sve je drugačije od onoga na šta sam navikao. Učinio sam sve da dođem kao slobodan igrač u Partizan, i verovatno od prevelike želje da se dokažem, nisam uspeo, nisam se snašao kako treba. Ni ja nisam zadovoljan onim što sam pokazao u prvih šest meseci. Shvatam trenera u potpunosti“.

Stojkovića, međutim, ne napušta optimizam.

Jedina želja koju imam je da se dokažem u Partizanu. Boriću se još više i nadam se da ću se nametnuti. Sačekaću da se ekipa vrati iz Turske, razgovarati s trenerom i izneti stav da želim da se ravnopravno borim za mesto u timu“.

Pozajmica nije isključena.

Smatram da to nije najbolja opcija za mene u ovom trenutku. Mislim da mogu da se borim u Partizanu, zreliji sam, spremniji, mogu da dam mnogo veći doprinos nego jesenas. Ako ipak trener bude drugačijeg mišljenja, iskoristiću naredni period u nekom drugom klubu da dokažem da sam igrač za Partizan“, kaže Stojković, uz napomenu:

Želeo sam da na ovaj načun razjasnim svoju situaciju i razmišljanje, i više neću o tome govoriti, već ću probati da se na terenu nametnem treneru Stanojeviću“.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.