Delije okupirale Salcburg, odjekuju Zvezdine pesme

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije "okupirale" Salcburg, odjekuju Zvezdine pesme

Navijači Crvene zvezde posle 13 sati počeli su "osvajanje" Salcburga pred meč protiv istoimenog tima u plej-ofu za Ligu šampiona.

Sporadično, na različitim punktovima grada, čuje se pesma, a gosti u skupim restoranima, preko puta mostova koji spajaju novi i stari deo grada, slušaju "Zvezda oooo" u izdvođenju 30 navijača koji na taj način zabavljaju turiste i sebe.

Zanimljivu scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << video je izveštač Tanjuga kada je grupu navijača iz Republike Srpske pokupio gradski autobus van stanice, uz reči vozača "Hajde zemljaci, vozim vas u centar".

Da je prisutna euforija na svakom koraku govori i scena kada su radnici sa gradilišta, poreklom sa prostora bivše Jugoslavije, pozdravili navijače Crvene zvezde uz povike "Napred Zvezda".

Upadljivo je odsustvo policije širom ulica u gradu, a izveštač Tanjuga video je samo jednu patrolu ispred gradskog muzeja, gde su Delije takođe stacionirane.

Veće okupljanje navijača očekuje se oko 15 sati, kada je zakazan skup na placu Grisegrase, a dva i po sata navijači će u korteu krenuti put Red Bul arene.

Revanš utakmica plej-ofa za Ligu šampiona Salcburg - Crvena zvezda igra se večeras od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delije "okupirale" Salcburg, odjekuju Zvezdine pjesme

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2018

SALCBURG - Navijači Crvene zvezde posle 13 sati počeli su "osvajanje" Salcburga pred meč protiv istoimenog tima u plej-ofu za Ligu šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.