Delfini u derbiju sa Hrvatskom na Tašu

Izvor: RTS, 19.Jun.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delfini u derbiju sa Hrvatskom na Tašu

Vaterpolisti Srbije sastaju se sa selekcijom Hrvatske u drugom meču na završnom turniru Svetske lige koji se igra na beogradskom Tašmajdanu. Utakmica počinje u 21 čas a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
„Delfini" su uspeli da nadigraju Australijance sa 12:8 u prvom meču grupe B završnog turnira Svetske lige, a Hrvati su ubedljivo savladali Kazahstan sa 20:4 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (5:2, 6:0, 3:0, 6:2) i opravdali ulogu favorita u tom meču.

Ovaj meč će odlučiti o prvom mestu u grupi koje trenutno dele obe reprezentacije iako je Hrvatska selekcija u prednosti zbog bolje gol razlike.
Tim Hrvatske je aktuelni svetski šampion, a tim Srbije ima titule najboljeg u Evropi i na Olimpijskim igrama.
Pobednik večerašnjeg duela će praktično obezbediti plasman u četvrtfinale.
Meč vaterolista Srbije i Hrvatske počinje u 21 čas na beogradskom Tašmajdanu a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.