Delegacija FSS u Sremskoj Mitrovici: Do kraja godine na poklon teren sa veštačkom travom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2020, 17:05

Delegacija FSS u Sremskoj Mitrovici: Do kraja godine na poklon teren sa veštačkom travom

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije (FSS), na čelu s predsednikom Slavišom Kokezom, posetila je danas Sremsku Mitrovicu, gde je poklonila opremu lokalnim klubovima, a ujedno dogovorila i saradnju na osnovu koje će do kraja godine pokloniti gradu jedan teren s veštačkom travom.

Uz Kokezu u delegaciji FSS-a bili su potpredsednik Marko Pantelić i generalni sekretar Jovan Šurbatović, a u gradskoj Skupštini dočekali su ih ministar u Vladi Srbije Branislav Nedimović, gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vladimir Sanader, predsednik FS Vojvodine Dragan Simović i predstavnici svih klubova koji su dobili vrednu opremu.

"Veoma mi je drago što smo u sklopu velike akcije pomoći klubovima posetili Sremsku Mitrovicu, grad u kome se uvek osećam prijatno. Uručili smo opremu fudbalskim klubovima iz opštinskih, zonskih i srpskih liga, ali smo iskoristili priliku da obavimo razgovore sa gradonačelnikom Sanaderom i ministrom Nedimovićem. Raduje me informacija da će gradske vlasti još jače i snažnije stati iza FK Radnički, uz pomoć određenih privatnih kompanija koje su našle interes da ulažu u fudbal", rekao je Kokeza.

U tom slučaju, navodi Kokeza, Fudbalski savez Srbije će takođe pružiti podršku i do kraja ove godine pokloniti teren sa veštačkom travom.

"Uslovi koje smo videli ovde u Sremskoj Mitrovici ohrabruju i ulivaju nadu da će Radnički vrlo brzo postati stabilan član Prve lige Srbije, a iskreno se nadam da će svojim rezultatima i sa novim stadionom jednog dana zaslužiti i plasman u elitni rang srpskog fudbala", poručio je Kokeza.

Fudbalski savez Srbije do sada je donirao opremu za oko 2.000 klubova, a akciju će nastaviti i narednih dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.