Dejan Stanković u epizodi - Ne može nam niko ništa (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 10:24

Dejan Stanković u epizodi - ''Ne može nam niko ništa'' (video)

Scene posle meča dodatno potvrđuju izjave o zajedništvu i sjajnoj atmosferi u Crvenoj zvezdi, čemu ton daje šef struke Dejan Stanković.

Crvena zvezda gotovo da ne zna za neuspeh od početka ove sezone. Svi najvažniji ciljevi u jesenjoj polusezoni su već ostvareni, pa crveno-beli već mogu da počnu sa pripremama za ''Zvezdino evropsko proleće'' i dodatni uzlet na evropskoj sceni.

Srpski šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sinoć kao gost savladao ekipu belgijskog Genta sa 2:0, a posle meča trener Dejan Stanković je okupio igrače na terenu i održao im još jedan motivacioni govor, u svom stilu.

Pritom je nagovestio Zvezdine neslućene domete do kraja ove sezone!

''Kad smo ovakvi, ne može nam niko ništa. Momci, samo radimo i verujemo. Korak po korak. Svašta može da bude. Volim vas puno, pravi ste.







Jedan, dva, tri... Iznad svega, Zveeezdaaaa'', uzviknuo je Stanković.

-

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA: Stanković posle velike pobede održao MOTIVACIONI govor! VIDEO

Izvor: Kurir, 27.Nov.2020

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je oduševljen nakon pobede svoje ekipe protiv Genta na teškom gostovanju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.