Degenek je posle poraza od PSŽ-a smogao snage da kaže samo OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek je posle poraza od PSŽ-a smogao snage da kaže samo OVO

Štoper Crvene zvezde u neverici.

Miloš Degenek i fudbaleri Crvene zvezde nisu mogli da se izbore sa „alama“ PSŽ-a u ubedljivom porazu rezultatom 6:1 u drugom kolu C grupe Lige šampiona.

- Svi su svesni protiv koga smo igrali, imaju fenomenalan individualni kvalitet. Utakmica se promenila kada je Nejmar dao gol iz slobodnog udarca. Nismo srećni, niko ne voli da gubi, ali glavu gore, idemo dalje. Delovali smo dobro do prvog gola, ali se tada promenilo sve. To je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbal. Oni će daleko da doguraju u Ligi šampiona, ali nije lako posle ovakvog poraza – istakao je Degenek.

Pogledajte rezultate

Crveno-beli će u trećoj rundi Lige šampiona gostovati Liverpulu 24. oktobra.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.