Definitivno - Čelsi odustao od fudbalera Reala, a odbili su i Bajern!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitivno - Čelsi odustao od fudbalera Reala, a odbili su i Bajern!

"Plavci" neće popustiti pred ucenama, a nema šanse ni da prodaju talentovanog klinca...

Čelsi neće ući u trku za Iska. Bili su spremni da plate oko 90 miliona evra i ponovo sruše klupski rekord u visini transfera, ali kada su čuli Iskove uslove, jednostavno su odustali.

U ovom trenutku ne postoji šansa ni da na leto prihvate Andalužanina kao deo transfera Azara u Real. To postaje sve izvesnije, jednostavno, Belgijanac ne želi da sedne sa klubom za sto i priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o produžetku ugovora koji ističe 2020.

Sa druge strane, prvog dana prelaznog roka, "Plavci" su jasno stavili do znanja Bajernu da je ponuda za Hadsona-Odoija premala i da ga neće pustiti za 20 miliona evra.

Čelsi želi duplo veću sumu za talentovanog igrača, koji se ove sezone jednom pojavio u PL, a igrao je i za "Plavce" u LE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.