Deda Mraz poranio u Novi Sad: Sedmogodišnji Miloš najsrećniji je dečak na svetu!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mraz poranio u Novi Sad: Sedmogodišnji Miloš najsrećniji je dečak na svetu!

Moramo da se pohvalimo - i uz malu pomoć redakcije MOZZART Sporta

Većina vas se verovatno seća kad smo pre nešto više od mesec dana objavili novogodišnju želju sedmogodišnjeg Miloša, koji je Deda Mraza zamolio za dres reprezentacije Srbije, "ali da bude dres Tadića". Taj simpatičan gest malog Novosađanina privukao nam je pažnju jer nismo poslednjih godina navikli da naše fudbalere posmatramo kao dečačke idole. Međutim, sve ono što su Orlovi uradili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << otkako je Slavoljub Muslin preuzeo kormilo reprezentacije vratilo je veru u naše fudbalere. Poseban doprinos pružio je baš Dušan Tadić, koji je ove godine doživeo da mu u pobedi protiv Austrije publika na stadionu "Rajko Mitić" skandira ime, a danas se makar jednom u tom moru fanova zahvalio na najlepši mogući način.

U porodični dom Dujakovića ušetao je Dušan Tadić lično i malom Milošu uručio dres koji je čekao! Moramo da se pohvalimo: uz malu asistenciju redakcije MOZZART Sporta.

"Ljudi, do neba vam hvala što smo ovo izgurali. Hvala i ekipi sa MOZZART Sporta i posebno ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije. Miloš još od sreće ne zna gde se nalazi, a ni nama matorima nije lako. Dušane, reči nemam kojima mogu da ti opišem koliko si nas zadužio. Dokazao si koliki si Čovek i hodajuća legenda. Na fotki je Duća sa njegovim domaćinima Miroslavom, Lazarom i najsrećnijim dečakom na svetu Milošem", napisao je Dujaković senior.

(FOTO: Facebook/Opsajd)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dušan Tadić u ulozi Deda Mraza

Izvor: RTS, 21.Dec.2016

. Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Tadić je ispunio želju sedmogodišnjeg Novosađanina Miloša Dujakovića i doneo mu dres. Naime, Miloš je poželeo da mu Deda Mraz donese dres reprezentacije Srbije i to baš Tadićev, što je objavljeno na Fejsbuk stranici "Opsajd".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.