Debakl Sakramenta u Milvokiju, skromni Bjelica

Izvor: RTS, 05.Nov.2018, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Sakramenta u Milvokiju, skromni Bjelica

Košarkaši Milvokija ubedljivo su na svom parketu savladali tim Sakramenta sa 144:109, uz skroman učinak srpskog reprezentativca Nemanje Bjelice.
Baksi su odigrali odličnu utakmicu, diktirali ritam i napadački bili vrlo raspoloženi, što broj ubačenih poena i dokazuje.

Oni su, predvođeni prvom zvezdom tima Janisom Adetokumpom, ubacili i rekord franšize od 22 trojke!
”Grik frik” >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je meč završio sa tripl-dabl učinkom od 26 poena, 15 skokova i 11 asistencija, a najveći podršku od veoma raspoloženih saigrača imao je u Eriku Bledsou, koji je ubacio 17 poena.
Bjelica je na drugoj strani odigrao možda i najslabiji meč od početka sezone - četiri poena, četiri skoka i jedna asistencija za 21 minut u igri.

Najefikasniji njegov saigrač bio je Džastin Džekson sa 22 poena.
U ostalim mečevima Vašington je upisao drugi trijumf u sezoni pobedivši Njujork sa 108:95, dok su Bruklin Netsi lakše nego što je bilo ko očekivao nadigrali Filadelfiju sa 122:97, dok je Orlando kao gost slavio u San Antoniju sa 117:100.
Loš niz od sedam poraza prekinuo je Srbin na klupi Finiksa Igor Kokoškov protiv Memfisa 102:100 i to košem Devina Bukera sekund pre kraja.

Buker je na kraju imao 25 poena, Trevor Ariza je dodao 16, dok je kod Memfisa Šelvin Mek je bio najefikasniji sa 21.
Vredi napomenuti novi poraz Los Anđeles Lejkersa sa Lebronom Džejmsom, sada od Toronta 121:107, uz rekord karijere Serža Ibake od 34 poena i napomenu da za Reptorse nije igrao njihov najbolji igrač Kavaj Lenard.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.