De Kolo odigrao partiju života, Fener dobio Baskoniju!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Kolo odigrao partiju života, Fener dobio Baskoniju!

Monstruozna partija Nanda De Koloa.

Fenerbahče je stigao do prve pobede u Evroligi.

Večeras su na svom terenu savladali ekipu Baskonije rezultatom 87:80.

Gosti su imali prednost tokom većeg dela prve četvrtine, ekipa Željka Obradovića je pokušavala da se poveže u napadu da bi konačno uspela da izjednači na 22:22 na samom kraju prve deonice.

Treća četvrtina je bila ključna, Fener je preuzeo stvar u svoje ruke i poveo, pa tu prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije ispustio do samog kraja samo zahvaljujući Nandu De Kolou.

De Kolo je imao 39 poena, šutirao je 12/15 za 2, na kraju indeks 44. Ostali jednocifreni, Nikola Kalinić je imao 7 poena, Štimac bez poena.

Kod poraženih Tornike Šengelija 18 poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Kolo zasenio brojne asove i popeo se na drugo mesto Obradovićeve večne liste! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

Najtrofejniji stručnjak u istoriji Evrolige radio je sa hrpom asova, sada je jasno da se Nando De Kolo visoko rangira među njima...Kako god da se završe večerašnje utakmice trećeg kola Evrolige, mala je verovatnoća da će neko zaseniti učinak francuskog reprezentativca Nanda De Koloa...Bivši...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.