De Jong izabrao Barselonu, cena  90 miliona evra

Izvor: B92, 23.Jan.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Jong izabrao Barselonu, cena " 90 miliona evra

Frenki de Jong, jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta i vezista Ajaksa, izabrao je da na leto prеđe u Barselonu, potvrdio je njegov menadžer Ali Dursun.

On je imao i ponude Pari Sen Žermena, Mančester sitija i Bajerna.

Dursun se zahvalio Parižanima i "građanima" na interesovanju, od ranije i bavarskom gigantu, uz poruku da je mladi fudbaler izrazio želju da nastavi karijeru na Kamp nou, piše holandski Telegraf.

Isti izvor navodi da će Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za transfer de Jonga platiti čak 90 miliona evra klubu iz Amesterdama, što je za 15 miliona više nego što je PSŽ nudio.

Predsednik Barselone Đozep Marija Bertomeu i sportski direktor Erik Abidal sastali su se sa de Jongom prošle nedelje i utanačili sve detalje ugovora.

De Jong ima 21 godinu i već pet nastupa za reprezentaciju Holandije, s obzirom da je tek sezonu i po standardni član Ajaksa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Parizu pali sa stolice kad su čuli zahtev Napolitanaca! Anćeloti zamenu pronašao u Primeri?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019

Da li ćemo videti najveći transfer zime? De Laurentis lupio cenu, ali izgleda da Napoli priprema teren za prodaju....Hoćemo li videti najveći transfer ove zime?..Naime, De Laurentis je putovao u Pariz i izneo zahteve Napolija, 120 miliona za Alana, brazilskog vezistu, što je naravno nerealna cena...PSŽ...

Nastavak na Sportske.net...

Histerija u Parizu i četiri otvorena fronta - Alan, Gej, Paredes, Renato...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2019

Očigledan poraz na holandskom frontu za potpis Frenkija de Jonga ostavio je ožiljke kod ljudi iz Pari Sen Žermena. Momak koji je praktično bio na potpis do dolaska u Pariz popustio je pod stalnim pritiscima čelnika Barselone, zbog čega je na kraju ipak izabrao fudbalskom srcu bližu Barselonu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.