I danas oblačno i toplo, od sredine dana mestimično kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2021, 00:28

I danas oblačno i toplo, od sredine dana mestimično kiša

U Srbiji danas promenljivo oblačno i toplo, ujutru na severu, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i retkom pojavom pljuskova sa grmljavinom.

Na krajnjem jugu i jugoistoku uglavnom suvo.

Vetar slab, na istoku umeren, istočni i jugoistočni, uveče i u toku noći na zapadu i severozapadu u skretanju na zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 8 do 17, najviša dnevna od 26 do 30 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U Novom Sadu promenljivo oblačno, toplo, tokom dana uglavnom suvo. Uveče i u toku noći jače naoblačenje sa kišom ili pljuskovima.

Vetar slab, istočni i jugoistočni, uveče i u toku noći u skretanju na zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 17, najviša dnevna oko 28 stepeni.

Izgledi vremena za narednih sedam dana, do 4. oktobra:

Od utorka do četvrtka pretežno oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, a u utorak i pljuskovima sa grmljavinom. U petak uglavnom suvo uz postepeno razvedravanje do kraja dana.

Zatim do kraja perioda pretežno sunčano i malo toplije sa temperaturom oko proseka za ovo doba godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.