Daglas Košta i njegova Natalija oduševljavaju Brazilce! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2020, 16:29

Daglas Košta i njegova Natalija oduševljavaju Brazilce! (foto)

Brazilski fudbaler čini dobro delo.

Videsmo sliku Daglasa Košte na Instagramu, učinilo se da je kupio celu prodavnicu i da se sprema za izolaciju od 12 godina, ali to nije istina.

Istina je da je on zajedno sa svojom devojkom Natalijom Feliks i majkom Marlen otišao u nabavku i spremio pakete za ugrožene u Brazilu.

Brazil ima 14049 obolelih od koronavirusa, kao i 688 smrtnih slučajeva.

Pored Daglasa Košte, u Italiji nisu ni još neki fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Juventusa koji su dobili dozvolu kluba da odu, kao što su Rabio, Ronaldo, Iguain, Kedira i Ščešnji.

View this post on Instagram

Acordamos hoje em meio toda essa confusão com uma vontade e um desejo ainda maior de ajudar ao próximo! Resumo do nosso dia ♥️

A post shared by ⚡️DC11⚡️ Fé Em Deus (@douglascosta) on Apr 6, 2020 at 3:36pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.