Dabl-dabl Jokića u porazu od Klipersa (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2020, 09:16

Dabl-dabl Jokića u porazu od Klipersa (VIDEO)

Košarkaši Denvera izgubili su prošle noći u Orlandu od Los Anđeles Klipersa sa 124:111.

Ovim trijumfom Klipersi su potvrdili drugo mesto na Zapadu, pa će tako u prvom kolu plej-ofa ići na sedmoplasirani Dalas, dok će Nagetsi sa treće pozicije za rivala imati Jutu, koja je šesta.

Ekipi Majka Melouna nije pomogao ni dabl-dabl srpskog centra Nikole Jokića, koji je za nešto manje od pola sata igre ubacio 17 poena, uz 13 dodavanja i sedam skokova.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

izvor snimka: youtube (Motion Station)

Među Nagetsima istakli su se Džeremi Grent sa 25 poena i šest skokova, Majkl Porter sa 11, kao i Džamal Mari i Tori Kreg sa po poenom manje.

U pobedničkom sastavu Pol Džordž je bio najbolji sa 27 poena, četiri skoka i asistencije.

Ispratio ga je Kavaj Lenard sa 26 poena, a Lu Vilijams ubacio je tri poena manje uz sedam asistencija. Ostali rezultati: Hjuston - Indijana 104:108, Filadelfija - Toronto 121:125, Oklahoma - Majami 116:115.



izvor snimka: youtube (Motion Station)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.