Dabl-dabl Jokića protiv Vučevića – Denver posle produžetka do sedme u nizu

Izvor: B92, 06.Dec.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dabl-dabl Jokića protiv Vučevića – Denver posle produžetka do sedme u nizu

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su na gostovanju Orlando Medžik rezultatom 124:118.

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je dobru utakmicu, zabeležio je dabl-dabl, a samo dva skoka su ga delila o trećeg tripl-dabla u sezoni.

Centar Denvera nije bio preterano poenterski raspoložen, ali je u četvrtoj četvrtini i produžetku pogodio neke važne šuteve.

Utakmicu je u dodatnih pet minuta odveo trojkom Terens Ros, a tamo su Džamal Mari i naš košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prelomili meč.

Kanađanin je na dva minuta do kraja postigao četiri poena, dok je Jokić poentirao na 1:13 do isteka vremena i prednost Nagetsa u tom trenutku bila je velikih +7, 121:114. Povratka Orlandu nije bilo.

Jokić je meč završio sa 12 poena (5/13), osam skokova i čak 13 asistencija za 34 minuta na terenu. Nagetse je predvodio Mari sa 31 poenom i osam asistencija, Milsep je ubacio 18, Ernangomes 14, odnosno Monte Moris 13 poena.

Kod Medžika briljirao je Nikola Vučević sa 24 poena i 15 skokova, Furnije je postigao 26, dok je Eron Gordon imao 19, uz šest skokova.

Ovo je bila sedma pobeda zaredom Denvera, koji se sad osamostalio na vrhu Zapada sa skorom 17/7. Orlando je pretrpeo trinaesti poraz u 25 odigranih mečeva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dabl-dabl Jokića: Denver poslije produžetka do sedme pobjede u nizu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2018

Košarkaši Denver Nagetsa pobijedili su na gostovanju Orlando Medžik rezultatom 124:118.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.